tag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post3244154773862287180..comments2023-06-29T15:37:27.978+02:00Comments on La Cuoca: Můj recept na kuře alla cacciatoraLa Cuocahttp://www.blogger.com/profile/04859969542667912920noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-30650013948030106562013-01-31T18:49:13.487+01:002013-01-31T18:49:13.487+01:00Dakujem za odpovede :) Ja som tym sposobom priprav...Dakujem za odpovede :) Ja som tym sposobom pripravovala kralika, nie kura, kt. som zatial poznala len vo verzii peceny so slaninou alebo ako paprikas. Ten taliansky vsak nema chybu (aj ked nebol uplne dokonaly s kurcickou) - je to uplne nieco ine, bezvadna chut. vyskusala som uz mozno polovicu receptov z knihy, najvacsi uspech zozal kralik, carbonara, panzanella, losos, tiramisu.. takze trpezlivo cakam a tesim sa na knihu 2. vela zdaru a dobrej inspiracie pri pisani prajem :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-71542788774603513062013-01-30T22:56:59.398+01:002013-01-30T22:56:59.398+01:00Dobrý večer, děkuji za dotaz a za takovou vášeň pr...Dobrý večer, děkuji za dotaz a za takovou vášeň pro kuře po myslivecku, i já ho miluju. Hezky popořadě:<br />1. Černé olivy nejsou povinné, mně ale ve směsi hodně chutnají. Když jsem připravovala toto kuře v Praze, neměla jsem je, ono se totiž vyplatí dopřát kuřeti nějaké kvalitnější olivy, nejlépe s peckou nebo třeba řecké kalamata. <br />2. V záverečné fázi se kuře dusí bez pokličky. Oheň se musí zapnout na maximum, tekutina se potom velmi rychle redukuje, člověk nestačí kuře obracet. Možná bych vyzkoušela přikápnout na úplný závěr ještě trochu oleje, který maso "přismaží".<br />3. Nad druhým dílem potím krev a zároveň se mi sbíhají sliny :) La Cuocahttps://www.blogger.com/profile/04859969542667912920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-26322794194564629702013-01-30T19:53:27.491+01:002013-01-30T19:53:27.491+01:00mam prosim 2 otazky: v povodnom recepte v knihe sa...mam prosim 2 otazky: v povodnom recepte v knihe sa uvadzaju cierne olivy, v postupe uz potom nie. maju tam byt, ci nie? a dalej - vo finale, po pridani octu - dusit pod pokrievkou ci odokryte? mne tam zostalo dost stavy, ktora sa tym vyssim varom len odparila, krupava kurcicka sa nepodarila (bolo to pod pokrievkou). tak ako? a otazka mimo temy: kedy sa mozem tesit na 2. diel rikal jsi ti amo????? ziadne avizo, neviem sa dockat..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-32561818388566297222012-07-15T19:27:39.723+02:002012-07-15T19:27:39.723+02:00Od mala je pro mě vždy nejlepším soustem šťáva vyp...Od mala je pro mě vždy nejlepším soustem šťáva vypečená z kuřete, vytřená i byť jen obyčejným rohlíkem :))<br />Tahle příprava je vážně zajímavá, jen teď natrefit na to správné kuře :)Meghttps://www.blogger.com/profile/10195282740090121429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-82779442303821761902012-07-04T20:08:23.872+02:002012-07-04T20:08:23.872+02:00Myslivecké kuře je opravdu pěkně vymyšlený recept ...Myslivecké kuře je opravdu pěkně vymyšlený recept :-)DolceVitahttp://www.dolcevita.blog.cznoreply@blogger.com