tag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post1209838539399636246..comments2023-06-29T15:37:27.978+02:00Comments on La Cuoca: Sólo pro lilekLa Cuocahttp://www.blogger.com/profile/04859969542667912920noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-14962755140581279472015-05-06T21:55:41.074+02:002015-05-06T21:55:41.074+02:00Moje jedno z nejoblibenejsich jidel. Lilek nesmazi...Moje jedno z nejoblibenejsich jidel. Lilek nesmazim, dam pod gril lehce potreny olivovym olejem :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-24928864601150396322014-06-22T16:27:48.613+02:002014-06-22T16:27:48.613+02:00Jsem ráda za tento recept, jen co narazím na tuhý,...Jsem ráda za tento recept, jen co narazím na tuhý, pevný lilek vyzkouším. Dík.johanahttps://www.blogger.com/profile/15852024538397441274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-29881378021805609752012-08-31T23:08:15.944+02:002012-08-31T23:08:15.944+02:00To jsem ráda, že chutnaly! Je to jeden z mých nejo...To jsem ráda, že chutnaly! Je to jeden z mých nejoblíbenějších letních receptů. Myslím, že na smažení je lepší vždycky použít více oleje a nešidit, ale je fakt, že lilky nasávají, já varovala předem :) Ale vyplatí se pořádně z nich přebytečný tuk po osmažení odsát, například papírovými ubrousky. A i když tam nějaký zůstane, tak si říkám, že je to stejně pořád lepší než řízek :)La Cuocahttps://www.blogger.com/profile/04859969542667912920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-69673606061635345882012-08-20T16:00:48.792+02:002012-08-20T16:00:48.792+02:00Lilky na parmský způsob chutnaly výtečně!Výborný r...Lilky na parmský způsob chutnaly výtečně!Výborný recept. jen jsem trošku přepískla množství olejem při jejich smažení. Je lepší použít spíše menší množství, aby se lilky pěkně opekly?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-15410543510659428052011-02-15T21:26:56.038+01:002011-02-15T21:26:56.038+01:00Moje taky :)) Parmigianu můžu jíst třikrát týdně a...Moje taky :)) Parmigianu můžu jíst třikrát týdně a nepřejím se :)) Mnoo, příprava jde trochu zjednodušit, a to tak, že se lilek neobaluje a nesmaží, ale jen nasucho ogriluje, i když to pak není pravá parmigiana, ale jen její jakási "light" verze :))La Cuocahttps://www.blogger.com/profile/04859969542667912920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872135011346676851.post-72926552057265126642011-02-15T16:47:28.614+01:002011-02-15T16:47:28.614+01:00Milujem parmigianu. Je to jedno z mojich najoblube...Milujem parmigianu. Je to jedno z mojich najoblubenejsich jedal! Skoda len, ze je tak pracna!Dorahttps://www.blogger.com/profile/15314737536145789372noreply@blogger.com